Bliv en del af en branche med fokus på den nyeste viden!

Det kræver ansvar og viden, hvis man vil være med til at gøre en forskel. Læs mere om Niels Emil, der er geolog og arbejder hos TREFOR Vand.

Et arbejde med stor samfundsværdi og en variation i opgavetyperne betyder meget for Niels Emil.

Niels Emil Søe, 31 år

Virksomhed: TREFOR Vand

 

Hvad laver du på dit job, og hvad er dine primære ansvarsområder?

Jeg er uddannet geolog og står for geologisk modellering, herunder projektledelse, databehandling og kommunikation med f.eks. myndigheder.

 

Hvad er det fedeste ved dit job?

Jeg elsker, at der er så stor variation i mine opgaver. Og det bedste af det hele er, at det jeg laver har en betydning og en helt konkret samfundsværdi. Det er stærkt motiverende at vide, at ens job er meningsfyldt – ikke kun for nuværende men også kommende generationer.

 

Hvad vil du gerne i fremtiden?

Jeg drømmer om at arbejde i en stor vandforsyning og beskæftige mig med indvinding af grundvand på en bæredygtig måde. At fremtidssikre vores grundvand og på den måde være med til at gøre en forskel langt ude i fremtiden ville være fedt.

At være i en sektor, der hele tiden er i udvikling og er meget fremtidsorienteret, er spændende.

Personligt kunne jeg også godt tænke mig at udvikle mine kompetencer som projektleder. Der er også stor mulighed for at finde og definere egne projekter indenfor min jobtype.

#vandmedansvar

Facts om vand du måske ikke vidste

Fact #1

Drikkevandsselskaberne har stor værdi for den enkelte dansker. Hele 85% er villige til at betale ekstra for et lavere indhold af pesticider i drikkevandet.

Fact #2

Oversvømmelse koster samfundet dyrt. Sidder 50.000 mennesker fast i kø i 1 time på grund af oversvømmelser, koster det samfundet ca. 10 mio. kr.

Fact #3

750 mio. mennesker har ikke adgang til drikkevand. Det er et stort problem, som ledere verden over skal forsøge at løse i fremtiden.

Fact #4

Alt vand på jorden ankom i kometer og asteroider. Det skete for mellem 4,5 mia. og 3,8 mia. år siden, i en periode kaldet Det Store Bombardement.

Du kan læse om vores andre ambassadører her

Ida Langberg Balsby,
Stud. Diplomingeniør i Bioteknologi

Det kræver ansvar og viden, hvis man vil være med til at gøre en forskel. Læs mere om Ida, der er kommende Bioteknolog og arbejder hos TREFOR Vand.

Caroline Simmelkær Berggren,
Professionsbachelor i Energiteknologi og teknisk integration

At sikre rent drikkevand til hele Trekantsområdet stiller krav til Carolines tekniske viden på mange niveauer. Læs herunder om Caroline, der er Teknisk Kunderådgiver hos TREFOR Vand.